Home / archiefcentraal / ommen loopt voor leven doorgaan

ommen loopt voor leven doorgaan

. De chauffeurs Alexander, Dinand, Gerard en Han hebben afgelopen weekend de route van Parijs naar Rotterdam verkend. Dinand? Ja, Dinand. Een nieuw maar tegelijk bekend gezicht bij ons team. Chauffeur Michiel moest helaas verstek laten gaan door een zes wekenklus in het buitenland.

Dinand Martens, financiële man van ons team, bleek een logische opvolger. Naast enige fysieke gelijkenis en chauffeurskwaliteiten is hij vooral door de ‘selectie’ gerold vanwege zijn onvermoeibare gevoel voor humor. Als je als loper ‘s nachts even helemaal gebroken bent, zit je echt te wachten op een Dinand of Alex die ineens ‘we zullen doorgaan’ uit volle borst gaat zingen. Een niet te onderschatten belangrijke mentale rol!

De heren hebben de kamers, bedden en lunch vast uitgetest. Van het nachtleven in Parijs hebben we geen terugkoppeling gekregen. Daar komt het team straks ook niet aan toe. Op tijd naar bed wordt de opdracht ‘the night before’. Wedstrijdleider Jan Eise zal daar streng op toezien. De serieuze opdracht voor dit weekend is echter geslaagd: er zijn logische plekken voor het basiskamp gevonden en lastige situaties onderkend.

De laatste vergadering werden we even heel stil en keihard op het doel van de Roparun gedrukt. Door ernstige zieke familieleden zijn scenario’s bedacht indien broodnodige teamleden niet mee kunnen afreizen naar Parijs… Sterkte mensen! Dit motiveert ons nog meer. We gaan met elkaar deze klus klaren! We zullen doorgaan!

Feest voor leven: 23 mei, 17u, clubhuis OVC’21- www.ommenlooptvoorleven.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.