ommen loopt voor leven doorbikkelen

Trots zijn we op dit resultaat!

We tellen nog negen dagen en inmiddels is onze starttijd bekend. Ons team vertrekt om 14.28 uur. De tijd is bepaald door de door ons opgegeven loopsnelheid van 11km p/u. Hoewel ons tempo nu op 12 km p/u ligt, verwachten we dat ons tempo na drie dagen onafgebroken doorbikkelen wel zakt.

De aankomsttijden van alle teams uit Parijs én uit Hamburg worden doorberekend opdat iedereen gestroomlijnd aankomt in Rotterdam. Dat is wel nodig voor zo’n 350 teams maal 25 teamleden die dit avontuur voor het leven aangaan om geld op te halen voor mensen met kanker!

Voor extra vervoer naar Parijs zijn gouden mannen opgetrommeld. Rob van Lohuizen en Bert-Jan Vosjan brengen ons op eigen kosten weg en gaan rechtsomkeert weer naar Nederland. In Rotterdam zien we wel weer hoe we thuis komen. We hopen op een lift van opwachtende familie en vrienden, anders is er altijd nog de NS.

Over doorbikkelen gesproken: Er is een spoedoverleg gepland vanwege nieuws van de chauffeurs over het parcours. Het blijkt niet alleen echt een ‘takke end’ maar tevens moet wel 80 km via run-bike-run worden afgelegd. Dat betekent dat het busje het parcours niet op kan, hetgeen om nadere afstemming vraagt. Terwijl één loper loopt zullen de andere lopers dit stuk fietsend moeten afleggen. Dit betekent weer dat de lopers tussendoor niet kunnen rusten: dus hoe dan ook, doorbikkelen wordt het zeker! www.ommenlooptvoorleven.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.