nieuwleusen pakt drie punten in laatste minuut

Nieuwleusen heeft haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen ietwat gelukkig gewonnen van Mariënberg. Heel lang leek het er op dat het duel doelpuntloos zou eindigen, maar in de laatste twintig minuten vielen er nog drie goals. Nieuwleusen werd uiteindelijk de gelukkige winnaar door een minuut voor tijd de 2-1 te maken.

Het belang van de wedstrijd was niet erg groot, maar beide ploegen wisten er toch wel een vermakelijk duel van te maken. De eerste helft ging aardig gelijk op. Nieuwleusen had wat meer kansen, maar echt grote mogelijkheden waren er nog niet.

Na de rust draaide het spelbeeld wat om. Mariënberg zette aan en Nieuwleusen werd wat teruggedrongen. Hoewel de bezoekers beter waren, kwamen ze niet als eerste tot scoren. Daar waar Mariënberg namelijk slordig met de kansen omging, was het Ruben Brinkman die namens Nieuwleusen een buitenkansje wel wist te verzilveren. Een hoge bal werd door de defensie van Mariënberg verkeerd ingeschat, waarna de spits een vrije doortocht naar de keeper had. Hij bleef koel en prikte de bal keurig in de hoek.

De 1-0 leek de bevrijdende treffer, en eigenlijk gingen de meesten er vanuit dat dit de enige goal van de wedstrijd zou worden. Maar niets was minder waar. Een paar minuten later lag de bal namelijk aan de andere kant in het netje. Een goede voorzet vanaf de rechterflank werd sterk binnen gekopt door Martijn van der Hoeven, waardoor de stand weer in evenwicht was.

Met een gelijkspel konden beide ploegen best leven, maar er kwam toch nog een winnaar. Robert Feenstra, die eigenlijk helemaal kapot was maar niet meer gewisseld kon worden, werd het eindstation van een goede aanval van de thuisploeg. Hij lepelde een fraaie voorzet in de 89e minuut nog achter de doelman van Mariënberg, waardoor Nieuwleusen de volle winst boekte.

Het duel dat eigenlijk geen winnaar verdiende, kreeg er dus toch een.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.