Home / archiefcentraal / nieuwe kleding en contracten stokvisdennen

nieuwe kleding en contracten stokvisdennen

Onder prachtige weersomstandigheden heeft de trainingsgroep Stokvisdennen zaterdag haar nieuwe kleding laten zien op een bijzonder groene ijsbaan aan de Bellingeweer in Dalfsen. De presentatie vond nu plaats, omdat koning Winter zich het afgelopen jaar nauwelijks heeft laten zien, waardoor de bekende wintersfeerplaatjes op het ijs helaas niet mogelijk waren. De opvallende oranje en blauwe clubkleuren komen weer sterk naar voren op de moderne schaatspakken, de loop- en skeelerkleding en de wielrenkleding.

Tegelijkertijd is het vernieuwde sponsorcontract getekend waardoor de vertrouwde Dalfser namen van Autoschade Jan Masman en Bouwbedrijf Bongers B.V. prominent op de kleding zijn blijven staan. Onder het genot van een kop koffie met gebak hebben de directeuren Jan Masman en Gert van Marle namens bovengenoemde bedrijven, en secretaris Jan Gjaltema namens Stokvisdennen, het sponsorcontract ondertekend.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.