Home / archiefcentraal / medipoint harting bank leverancier wmo

medipoint harting bank leverancier wmo

Medipoint-Harting Bank is de nieuwe leverancier van Wmo hulpmiddelen voor de gemeenten Ommen en Hardenberg. Dit is het gevolg van een Europese aanbesteding die de gemeenten hebben uitgeschreven voor het leveren en beheren van Wmo hulpmiddelen. Medipoint-Harting Bank kwam hier als beste uit de bus voor zowel de kwaliteit als de prijs.

Met ingang van 1 mei is de dienstverlening al over genomen van de huidige leverancier RSR. Woensdag 21 mei hebben de wethouders Ko Scheele (Ommen), Douwe Prinsse (Hardenberg) en René Martens (Medipoint-Harting Bank) de contracten officieel ondertekend. De cliënten kunnen hun hulpmiddel gewoon blijven gebruiken. Zij zijn hierover per brief geïnformeerd.

Voor reparatieverzoeken, hulp bij pech onderweg met bijvoorbeeld een scootmobiel en alle vragen en opmerkingen kunnen cliënten van de gemeenten Ommen en Hardenberg sinds 1 mei terecht bij het Medipoint-Harting Bank team op telefoonnummer 088 – 124 81 80 (lokaal tarief). Met een uitgebreide servicedienst worden reparaties aan huis of onderweg uitgevoerd, waar nodig 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De servicedienst is bereikbaar via 088 – 124 81 81. Medipoint-Harting Bank heeft uitleenpunten in deze regio in Hardenberg en Vroomshoop en winkels in Coevorden, Hoogeveen en Zwolle.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.