Home / archiefcentraal / logtenberg verlengt bij sercodak dalfsen

logtenberg verlengt bij sercodak dalfsen

Sercodak Dalfsen heeft ook komend seizoen de beschikking over international Fabienne Logtenberg. De cirkelspeelster (22) tekent voor een jaar bij en zal na de zomer haar zevende jaar ingaan bij de Landskampioen.

„Fabienne is erg belangrijk voor ons. Ze vormt samen met Esther Schop het hart van onze dekking en is aanvallend één van de beste cirkelloopsters van Nederland. Daardoor is ze ook doorgedrongen tot Oranje. Ze is een zeer betrouwbare waarde in onze groep. Ze combineert topsport met haar studie Geneeskunde in Nijmegen. Nu ze co-schappen loopt is dat bijzonder zwaar. Zo lang dat te combineren valt met ons programma blijft ze voor deze bijzondere combinatie kiezen”, aldus manager Rene Cloo.

Logtenberg speelt met Sercodag Dalfsen aankomende zondag om 14:30 in Raalte de finale om het Landskampioenschap. Tegenstander is het Amsterdamse VOC. Inzet is de vierde Landstitel op rij.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.