Home / archiefcentraal / lhc en auto van ewijk gaan door

lhc en auto van ewijk gaan door

Handbalvereniging LHC uit Lemelerveld heeft Auto van Ewijk, eveneens uit Lemelerveld, weer voor drie jaar aan zich weten te binden als hoofd- en shirtsponsor. Eigenaar Roy van den Belt is zeer tevreden met de samenwerking en de uitstraling voor zijn bedrijf.

Onder de naam Auto van Ewijk/LHC draagt de vereniging, uitkomende in de landelijke Hoofdklasse, flink bij aan de naamsbekendheid van zijn autobedrijf. Voor Van den Belt, sinds 4 jaar eigenaar van Auto van Ewijk, een belangrijke reden om de samenwerking voort te zetten. Gert Wessels benadrukt namens de sponsorcommissie het belang voor de vereniging.

Met de invulling van het hoofdsponsorschap draagt Auto van Ewijk structureel bij aan een financieel gezonde vereniging die flink aan haar sportieve ambities kan werken. Voorzitter Jos Wilms vertelt dat in de nieuwe overeenkomst maatschappelijke verantwoordelijkheid ook een rol speelt. Dit voorjaar wordt dat verder uitgewerkt, gedacht wordt aan het ondersteunen van maatschappelijke evenementen door de beide partijen samen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.