lemelerveld houdt rabobank jeugdtoernooi

v.v. Lemelerveld houdt op zaterdag 24 mei het jaarlijkse Rabobank jeugd toernooi. Aan dit toernooi doen E- en F-pupillen, jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 10 jaar, mee. Voor dit toernooi hebben zich meer dan honderd teams uit Salland en Twente aangemeld. De toernooicommissie stuurde ons een aankondiging.

‘Ook dit jaar wordt er weer aandacht geschonken aan teams uit de voetbalschool. Dit zijn de jongste F-jes die nog geen competitie spelen maar bij hun eigen vereniging trainen en partijtjes 4 tegen 4 spelen. Voor deze teams zijn 3 poules gemaakt waarin 4 tegen 4 wordt gespeeld. Voor deze voetballertjes is het de eerste keer dat ze tegen teams van een andere vereniging spelen.

Het toernooi start om 8.30 uur met de eerste wedstrijden voor de E-pupillen, later in de ochtend komen de teams van de voetbalschool in actie. ’s Middags kunt u F-pupillen aan het werk zien, de laatste wedstrijden zijn om 17.00 uur afgelopen. In het totaal hebben dan zo’n 900 spelers en speelsters aan dit toernooi mee gedaan.

De v.v. Lemelerveld is uiteraard zeer blij dat de Rabobank Vaart en Vechtstreek wederom bereid is dit evenement te sponsoren. Zij doen dit omdat het organiseren van zo’n evenement veel geld kost maar ook omdat ze van mening zijn dat de v.v. Lemelerveld voor zowel jong als oud een belangrijke maatschappelijke functie vervult binnen de Lemelerveldse gemeenschap.

Door deze sponsoring is het voor de toernooicommissie mogelijk bekers en vaantjes beschikbaar te stellen voor de teams. Ook kunnen de andere kosten die zo’n toernooi met zich mee brengt gedekt worden. De organisatie van zo’n groot evenement is alleen mogelijk door medewerking van heel veel vrijwilligers. Zo staan alle 156 wedstrijden onder leiding van scheidsrechters van de v.v. Lemelerveld. De onderhoudscommissie zet de velden uit en zorgt er altijd voor dat het sportpark er spik en span bij ligt. De sponsorcommissie regelt de aankleding van het sportpark door middel van vlaggen en andere reclame uitingen terwijl de kantine medewerkers alle bezoekers voorzien van een natje en een droogje. Kortom vele handen maken licht werk.

Zoals u kunt lezen wordt er alles aan gedaan om er een mooi toernooi van te maken, u bent op 24 mei dan ook van harte welkom op ons sportpark Heidepark in Lemelerveld.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.