kunstmarkt tijdens sukerbietenfeest

Tijdens het Sukerbietenfeest in Lemelerveld wordt op woensdag 6 augustus van 10.00 tot 16.00 uur de eerste kunstmarkt gehouden. Op het evenemententerrein komen er marktkramen beschikbaar voor expositie en verkoop van eigen vervaardigde kunstwerken. Diezelfde dag is er in het centrum van het dorp ook de braderie en kinder-rommelmarkt.

In Salland en het Vechtdal zijn er steeds meer mensen die kunst maken. Met beeldhouwen, tekenen, ontwerpen of schilderen worden de meest fraaie dingen gemaakt. Met een kraam op de kunstmarkt kunnen deze kunstenaars hun werk aan de duizenden bezoekers laten zien en verkopen. Mensen die belangstelling hebben voor een marktkraam op de Kunstmarkt, kunnen een mail sturen naar info@feestweeklemelerveld.nl. Alle relevant informatie wordt dan toegezonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.