Home / archiefcentraal / kijk en doedag muziekvereniging sdg

kijk en doedag muziekvereniging sdg

Muziekvereniging SDG uit Ommen houdt op zaterdag 10 mei een kennismakingsdag. Doe mee aan een muzikaal spellencircuit en probeer allerlei blaasinstrumenten uit. SDG is een gezellige en actieve muziekvereniging met veel jeugdleden. Zaterdag 10 mei is iedereen van harte welkom tussen 15.30 en 17.30 uur in het verenigingsgebouw de Bombardon aan het Molenpad (achter molen de Lelie). Meer informatie is te vinden op www.sdgommen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.