jord brinkhuis kwinkeleert in bostheater

Is Jord Brinkhuis na Miss Montreal het volgende muzikale geheim uit het voormalige turfdorp Dedemsvaart? De vraag stellen is hem beantwoorden. Het lijkt een kwestie van tijd. Jord heeft de stem en Jord heeft de ‘looks’. De liefhebber van pure luisterliedjes wordt zondag 25 mei op de wenken bediend in het bostheater op de top van de Besthmenerberg. Vanaf drie uur zijn het niet alleen de merels en zanglijsters die melodie aan het bos geven, ook de student aan de popacademie in Leeuwarden kwinkeleert een toontje mee.

De vroege twintiger speelde in zijn jeugd met Undawn snoeiharde en dreigende metal, maar tegenwoordig covert hij nummers uit de rock en pop. En zeker niet zonder succes! Zo pakte Jord de hoofdprijs in de ‘Hardenberg ’s Got Talent’, waarbij de jury unaniem was in haar oordeel, ‘Jord heeft muzikaal talent!’

Via website www.bostheaterommen.nl zijn enkele nummers van deze eigentijdse troubadour te beluisteren.

Er is gelegenheid te parkeren in de nabijheid van het amfitheater. De route is vanaf de ingang van vakantiepark Besthmenerberg met pijlen aangegeven. Het optreden is kosteloos bij te wonen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld en kan worden gedeponeerd in een rondgaande collectebus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.