jonge kunstenaar exposeert in carrousel

Simon exposeert van 2 juni tot en met 27 juni zijn schilderijen in de Carrousel in Ommen. De jonge kunstenaar neemt bezoekers mee op rondleiding door zijn hoofd. “Schilderen is voor mij een uitingsvorm, het is de perfecte manier om gevoelens te tonen”, vertelt Simon. Met zijn kunst wil Simon mensen een boodschap meegeven: “Veel mensen denken alleen aan zichzelf en zien niet wat er om hen heen gebeurt, daar wil ik verandering in brengen.”

De gehele maand juni zijn de schilderijen van de jonge kunstenaar Simon uit Ommen te bewonderen in de Carrousel in Ommen. Simon schildert al tien jaar en hij houdt er van om zijn gevoel op doek te zetten. “Schilderen is voor mij een uitingsvorm, ik heb veel meegemaakt en dat staat allemaal op het doek. Mensen die mijn expositie komen bezoeken zullen een rondleiding door mijn hoofd krijgen”, vertelt Simon.

De jonge kunstenaar schildert vooral met acrylverf en hij houdt van scherpe contrasten. In zijn schilderijen is veel kleur te zien waarbij okergeel, rood en zwart favoriet zijn. Simon vertelt dat hij zijn kunstwerken altijd een twist geeft: “Niets in mijn kunst is perfect, want perfectie bestaat niet. Als een schilderij bijvoorbeeld te perfect wordt geef ik het vaak nog net iets extra’s zodat het echter wordt.”

De expositie vindt van 2 juni 2014 tot en met 27 juni 2014 plaats in de kunstgalerij van de Carrousel in Ommen. De kunstgalerij is geopend tijdens de openingstijden van de Carrousel en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.