Home / archiefcentraal / jeugd oranje meisjes te gast bij flash

jeugd oranje meisjes te gast bij flash

Vanaf vrijdag 16 mei tot en met zondag 18 mei is Jeugd Oranje (meisjes tot 17 jaar) van de Nederlandse Volleybalbond te bewonderen in de regio Noord. Jeugd Oranje is dan te gast in Nieuwleusen bij volleybalvereniging Flash.

Na een aantal selectietrainingen is de groep jeugdige talenten teruggebracht naar een groep van 16 meisjes die het zomerprogramma zullen gaan volgen. Onder hen bevindt zich het grote talent van V.C. Zwolle, Emma Bredewoud.

Voor de zevende maal in successie wordt er een trainingsstage gefaciliteerd door volleybalvereniging Flash te Nieuwleusen. Op vrijdag 16 mei komt Jeugd Oranje Meisjes bijeen in sporthal “De Schakel” te Nieuwleusen en zal dan gaan trainen. Daarna wordt er gegeten en vervolgens worden de meiden ondergebracht bij gastgezinnen.

Op zaterdag 17 mei zal Jeugd Oranje een clinic geven aan de mini-jeugd van Flash. Na de clinic speelt Jeugd Oranje een oefenwedstrijd tegen het eerste damesteam van Landstede Zwolle o.l.v. Henriette ter Steege, dat dit jaar kampioen geworden is in de topdivisie Nationaal en gepromoveerd is naar de Eredivisie. Zondagochtend wordt er weer getraind en de stage wordt afgesloten met een lunch.

Alle activiteiten en trainingen zijn in dit weekend vrij toegankelijk voor belangstellenden.

Trainingsweekend Jeugd Oranje

Vrijdag 16 mei 2014:

18.00 uur Training Jeugd Oranje

Zaterdag 17 mei 2014:

09.30 uur Training Jeugd Oranje

14.00 uur Clinic Jeugd Oranje met de mini-jeugd van Flash.

17.00 uur Aanvang wedstrijd Jeugd Oranje – Landstede Zwolle dames 1

Zondag 18 mei 2014:

11.00 uur Training Jeugd Oranje.

Sporthal “De Schakel”

Koningin Julianalaan 10

7711 NH Nieuwleusen

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.