hans heering bergt venekloeten pr pen op

Bijna vijfentwintig jaar voorzag Hans Heering de lokale en regionale media van persberichten en informatie over de carnavalsactiviteiten in Kloetendonk (Dedemsvaart). Maar daar komt een einde aan. Hans bergt de PR-pen namelijk op.

Tastbaar resultaat van zijn werk zijn tien plakboeken boordevol Venekloeten geschiedenis. Daarnaast leverde hij sinds 1992 veel tekst voor de carnavalskrant. Anno 2014 maakt hij nog steeds deel uit van de krantencommissie en als Hofschrijver wil hij graag zijn bijdrage blijven leveren aan de Kloetenvaria, het meest gelezen jaarblad in het Avereester land.

Zijn werk bleef niet onopgemerkt en ook niet zonder waardering. Voor het verbeteren van de contacten met de FEN (Federatie van Europese Narren) kreeg hij in 1990 de steunmedaille van de FEN. Ook werd hij in 1990 onderscheiden met de Vetleren Venekloet, de hoogste onderscheiding binnen de carnavalsvereniging. De FEN medaille kreeg hij 1995 en later mocht hij ook nog de Gouden Nar van de FEN in ontvangst nemen.

De PR-functie binnen de carnavalsvereniging wordt voorlopig overgenomen door secretaris Willy Vrielink.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.