Home / archiefcentraal / goud voor turnster felicia westerhof

goud voor turnster felicia westerhof

Turnster Felicia Westerhof van GVN Nieuwleusen heeft dit weekend goud gepakt in Heino. Yvanka begon een beetje wankelig, maar kwam later goed terug. Zij moest genoegen nemen met een 9e plaats. Felicia zat vanaf het eerste moment lekker in de wedstrijd en heeft een stabiele wedstrijd geturnd. Dit was genoeg om met het goud naar huis te gaan. De club leverde ons een verslag aan.

‘In het tweede blok kwam Willeke Vos in actie. Willeke had nog last van een blessure, waardoor zij niet helemaal stabiel turnde.Toch kon zij met een goed gevoel terugkijken op de wedstrijd. Willeke werd 19e.

Bij de pupillen 2 was het de beurt aan Sanne Brasjen. Sanne heeft een prima wedstrijd geturnd. Sanne is op een keurige 22e plaats geëindigd.

In de categorie Jeugd 1 mocht Fleur Stolte laten zien wat ze waard was. Fleur zat lekker in de wedstrijd en heeft een nette wedstrijd gedraaid. Fleur werd 6e.Bij de senioren was het de beurt aan Melissa Stege. Melissa begon sterk met een mooie balkoefening. Maar liet hier een daar een paar kleine steekjes vallen. Melissa werd 11e. Al met al een mooie wedstrijd om op terug te kijken.’

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.