Home / archiefcentraal / folkert velten kansloos tegen brazilie

folkert velten kansloos tegen brazilie

Elke dag in de aanloop naar het WK voetbal in Brazilië spreken wij iemand over zijn visie op het WK. Dit keer: Folkert Velten, oud-speler van Heracles Almelo.

Folkert Velten verwacht wel dat wij de poulefase doorkomen. Maar of we de kwartfinale halen is geheel afhankelijk van de tegenstander. “Als wij in de achtste finale Brazilië tegenkomen zijn we denk ik kansloos. Dus we moeten maar hopen dat we die ontlopen. Want ik denk dat Brazilië namelijk wereldkampioen wordt. Nederland heeft te weinig kwaliteit om een land als Brazilië klop te geven. Vooral in de verdediging missen wij denk ik ervaring. Internationaal gezien zie je dat onze internationals toch echt te kort komen. Als Ajax met twee mogelijke WK kandidaten dik verliest van Red Bull Salzburg dan zie je maar hoe veel wij te kort komen”. Vertelt Velten.

Volgens Velten is er wel een gevaarlijke outsider voor het WK. “Het is misschien een beetje tricky om als Nederlander te zeggen. Maar ik zie de Duitsers als één van gevaarlijkste outsiders voor het wereldkampioenschap. Zij hebben een degelijke selectie met voldoende kwaliteiten. Fysiek zijn de Duitsers ook altijd sterk met spelers als Thomas Müller en Bastian Schweinsteiger. Dit zijn voetballers die bij een van de beste club in de wereld, Bayern München een vaste basisplaats hebben”. Besluit Velten.

Wilt u ook uw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen?

Ga dan naar: http://www.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.