Home / archiefcentraal / excelsior on tour tijdens wak

excelsior on tour tijdens wak

Muziekvereniging Excelsior houdt op 17 mei een muzikale wandeling in Ankum en in Oudleusen, genaamd Excelsior on Tour. In het kader van de Week van de AmateurKunst laat de hele vereniging op een bijzonder leuke en toegankelijke manier haar kunnen zien. Ook doen daaraan leerlingen van basisscholen CBS de Sjaloom in Ankum en de Cazemierschool in Oudleusen mee.

Voorafgaand wordt op deze scholen diverse workshops gegeven, zodat de kinderen mee kunnen doen tijdens Excelsior on Tour. Zaterdag 17 mei za+ de wethouder bij de Sjaloom om 16.30 uur het startsein geven, waarmee de Week van de Amateurkunst begint. Op verschillende punten tijdens de wandeling zijn er muzikale intermezzo´s. Het eindpunt is op het veld achter het Verenigingsgebouw in Ankum. Daar wordt een afsluitend concertje gegeven.

´s Avonds gaat de muziekvereniging naar Oudleusen. Daar start Excelsior on Tour om 19.15 uur bij Stolte op de parkeerplaats. Het eindpunt hier is de Cazemierschool. De wandeling duurt ongeveer een half uurtje en ook hier worden diverse muzikale acts opgevoerd en afgesloten met een miniconcertje. De week van de Amateurkunst wordt op zaterdag 24 mei door Excelsior in Hoonhorst afgesloten met een rondgang door het dorp, deze start om 19.00 uur op het plein voor de kerk. Meer informatie is te vinden op www.excelsiordalfsen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.