Home / archiefcentraal / eerste prijs en promotie voor sdg ommen

eerste prijs en promotie voor sdg ommen

85,25 punten, een eerste prijs met promotie en een derde plaats in de eindrangschikking was het resultaat van deelname van het B-slagwerkensemble van Soli Deo Gloria (SDG) Ommen aan het podiumconcours afgelopen zaterdag in Hattem. Als kers op de taart kreeg het B-slagwerkensemble van SDG ook een uitnodiging voor het NK op 31 januari 2015.

Een deskundige jury bestaande uit de heren Böhmer, Van Kruistum en Van Norel sprak lovende woorden als ‘een knap optreden van een talentvol jeugdig ensemble’. Ook kreeg het B-slagwerkensemble van SDG van de jury een aantal aandachtspunten mee om in de toekomst verder aan te werken. De jonge slagwerkers en hun dirigent Roel Jan Jongsma kijken daarbij terug op een geslaagde dag waarbij een knappe prestatie is neergezet.

Eerdere deelnames van het B-slagwerkensemble van SDG op concoursen waren in de jeugddivisie, in Hattem werd voor het eerst uitgekomen in de 4e divisie. Het podiumconcours in Hattem werd georganiseerd door de Muziekbond Gelderland-Flevoland.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.