duo energy ommen naar nk d lijn

Acro-duo Tessa Gerner en Marieke Beniers van Energy Ommen heeft zich zaterdag geplaatst voor de NK D lijn. Na weken van intensieve trainingen mochten de dames zaterdag deelnemen aan de halve finale Acrogym in Zwolle . Hier kwamen zij uit in de D lijn. Tessa en Marieke lieten een strakke oefening zien waarin duidelijk werd dat beide dames goed op elkaar waren ingespeeld. Hun behaalde eindscore van 25.650 gaf de dames een mooie vierde plek, maar belangrijker nog, een plek in de Finale op het NK.

De finale vindt plaats op 7 juni in Zwolle. Trainster Eline Tempelman kan terugkijken op een zeer geslaagde dag en is erg trots op haar team.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.