dit zijn de winnaars van de optocht in ommen

De Bernardusschool, Buurtvereniging Archem en de Friezen show groep. Dat zijn de grote winnaars van de Koningsdagoptocht in Ommen. De Bernardusschool ging er in categorie A met de ereprijs wisselbeker vandoor. De eerste prijs ging in deze categorie naar De Kardoen, gevolgd door Bernardusschool en Guido de Bres.

In categorie B ging de Klazien Wienen-van de Brink bokaal naar Buurtvereniging Archem. PB Arriën werd tweede, Oranjevereniging Witharen derde. De Friezen show groep won in categorie C, Beerze Bulten werd tweede, Roparun pakte de derde prijs.

De mooist versierde straat was de Korenbloemstraat. De Van Brakelstraat werd tweede, de Putter/Roodborst derde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.