dekibo wordt opstapplek voor pinkeltje

Kinderopvang Pinkeltje en Dekibo (de kinderboerderij) in Dedemsvaart slaan de handen ineen. Dekibo wordt de opstapplek voor kinderen uit Dedemsvaart, zodat ook de kinderen van ouders die de afstand te groot vinden naar de locatie in Balkbrug, kunnen genieten van de groene kinderopvang en BSO.

Per 1 augustus wordt er gestart met de opstapplek, maar deze datum kan indien gewenst naar voren geschoven worden. De brengtijd bij Dekibo ligt tussen 7:30 en 8:30 uur. Om 8:30 uur zal een leidster van de kinderopvang met de Groene Heldenbus naar Pinkeltje vertrekken, zodat daar om 9.00 uur begonnen kan worden met de muziek- of yogales. Rond 17:30 zijn de kinderen terug bij Dekibo en kunnen zij opgehaald worden.

“Dekibo is voor ons de plek om onze opstapplek te creëren. Een mooie, ruime locatie met heel veel dieren. We zijn dan ook erg verheugd om onze samenwerking nu te verkondigen!”, vertelt Wilma Strik, eigenaresse van kinderopvang Pinkeltje. Voor meer informatie kun je kijken op www.kinderopvangpinkeltje.nl of bel 0523-649030.

Meer foto's