Home / archiefcentraal / dalfsen maakt zich op voor damovo dagen

dalfsen maakt zich op voor damovo dagen

Het evenemententerrein naast het gemeentehuis vormt van 28 tot en met 31 mei weer het decor voor de jaarlijkse DAMOVO-dagen. Traditioneel is er de kermis, de ouderenmiddag voor alle senioren uit Dalfsen en omstreken en kindermiddag (mede mogelijk gemaakt door Rabobank, Univè, Jumbo Kamphuis), een fietstocht en de kinderrommelmarkt.

Een nieuw element en misschien wel een jaarlijks terugkerend element is de Super Bingo. Ook hebben we een jaarmarkt met diverse kramen. Op vrijdagavond is er vuurwerk. De zaterdag wordt spectaculair met een wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap Micro Pulling en een Landbouwvoertuigen Oldtimerdag.

Zie voor het hele Damovo programma www.damovodalfsen.nl Opgave voor de kinderrommelmarkt kan via info@damovodalfsen.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.