dalfsen libanon eerste etappe

Dalfsenaar André Marsman is zondagmorgen samen met zijn dienstkameraad Henny Kesler op de motor naar Libanon vertrokken. Het einddoel van de reis is post 720 in Zuid-Libanon. Marsman houdt een dagboek bij. Eerste etappe: Dalfsen – Praag.

‘Het ging voorspoedig tot ik op een parkeerplaats op een bankje in slaap viel en Henny was met de motor bezig om ze spullen te reorganiseren. En ik maar snurken. Allemaal spanning zal het wel geweest. Maar uiteindelijk verder. We zagen zagen paar Duitse motorrijders die hun regenklefing aan deden. Wij zeiden tegen elkaar die zijn gek. Dus niet. Wij waren gek. Want na enkele kilometers op weg te zijn kregen we regen. Bij Hannover en niet zo klein beetje ook. En ook nog is 400km. Maar eindelijk Praag gehaald maar wel steen koud. Nu aan een biertje Hotel Monica. En even door zaken en dan naar bed.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.