Home / archiefcentraal / dalfsen libanon eerste etappe

dalfsen libanon eerste etappe

Dalfsenaar André Marsman is zondagmorgen samen met zijn dienstkameraad Henny Kesler op de motor naar Libanon vertrokken. Het einddoel van de reis is post 720 in Zuid-Libanon. Marsman houdt een dagboek bij. Eerste etappe: Dalfsen – Praag.

‘Het ging voorspoedig tot ik op een parkeerplaats op een bankje in slaap viel en Henny was met de motor bezig om ze spullen te reorganiseren. En ik maar snurken. Allemaal spanning zal het wel geweest. Maar uiteindelijk verder. We zagen zagen paar Duitse motorrijders die hun regenklefing aan deden. Wij zeiden tegen elkaar die zijn gek. Dus niet. Wij waren gek. Want na enkele kilometers op weg te zijn kregen we regen. Bij Hannover en niet zo klein beetje ook. En ook nog is 400km. Maar eindelijk Praag gehaald maar wel steen koud. Nu aan een biertje Hotel Monica. En even door zaken en dan naar bed.’

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.