Home / archiefcentraal / clubhuis ijsvereniging ommen verbouwd

clubhuis ijsvereniging ommen verbouwd

IJsvereniging De Doorloper heeft haar vrijwilligers die het clubhuis hebben verbouwd in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond. Het deel van de kassa is bij de kantine aangetrokken, zodat de ruimte niet alleen groter is geworden, maar dat er vanuit de kantine ook zicht is op de krabbelbaan.

Voorzitter André Hoogeveen beloonde de tien vrijwilligers met een handzaag die door sponsor Takman Gereedschappen beschikbaar waren gesteld. De verbouwing is nog niet helemaal klaar. Zo wordt er onder andere een nieuwe kassaruimte gebouwd en wordt er dakisolatie aangebracht. Kortom, de enthousiaste vrijwilligers blijven zich inzetten voor de vereniging.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

Veel te grote nederlaag voor ASC’62 ASC’62 speelde uit tegen Be Quick’28 in Zwolle en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.