Home / archiefcentraal / chefkoks ahne en noten koken goed

chefkoks ahne en noten koken goed

Het diner vond plaats in Hotel-restaurant Mooirivier in Dalfsen. De burgemeesters van Dalfsen (Han Noten) en Ommen (Marc-Jan Ahne) hebben zelf het menu samengesteld. Daarnaast bereidden de heren ook zelf het eten: een vijfgangenmenu voor een groep van ongeveer honderd personen. Ze werden daarbij wel ondersteund door familieleden en vrijwilligers. Voor de bereiding van de menu’s werd grotendeels gebruik gemaakt van streekproducten uit het Vechtdal.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.