Home / archiefcentraal / cda ook in het vechtdal de grootste

cda ook in het vechtdal de grootste

Ommen

Na het CDA en de ChristenUnie/SGP, kreeg de VVD in Ommen de meeste stemmen. De liberalen behaalden 11 procent van de stemmen. D66 moest het met een procentpunt minder doen (10 procent), gevolgd door PVV (7 procent), PvdA en SP (5 procent), GroenLinks en Partij voor de Dieren (3 procent) en 50Plus (2 procent).

Dalfsen

Het CDA werd dus de grootste met 34 procent van de stemmen. De ChristenUnie/SGP werd tweede met 17 procent van de stemmen, gevolgd door de VVD (10 procent, D66 (9 procent) en de PVV en PvdA (7 procent). De SP kreeg in Dalfsen 6 procent van de stemmen, GroenLinks kreeg 4 procent van de stemmen en 50Plus en Partij voor de Dieren pakten respectievelijk 3 en 2 procent van de stemmen.

Lees ook

D66 lijsttrekkers in Dalfsen, Ommen en Hardenberg

REGIO – In maart 2022 doet D66 in de drie Vechtdalgemeentes Dalfsen, Ommen en Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.