Home / archiefcentraal / autocentrum cents neemt waterink over

autocentrum cents neemt waterink over

Renault-dealer Autocentrum Cents b.v. uit Ommen heeft sinds vorige week Autobedrijf Waterink in Hardenberg overgenomen. Het bedrijf heet nu Autocentrum Cents Hardenberg b.v. Alle werkzaamheden gaan verder op hetzelfde vertrouwde adres, met de bij de klant bekende medewerkers, alleen onder een nieuwe naam.

“De komende weken ondergaat het garagebedrijf een grondige renovatie en wordt het aangepast aan de eisen van de huidige tijd. Wij blijven echter in die periode normaal geopend en zijn u graag van dienst aan de Bruchterweg 82 in Hardenberg”, laat eigenaar Remko Verheyen weten.

Voor Ommen en omstreken is Autocentrum Cents al ruim 35 jaar een bekend en vertrouwd adres. Met deze uitbreiding van bedrijfsactiviteiten is Renault-dealer Autocentrum Cents een begrip geworden in het gehele Vechtdal met vestigingen in Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.