Home / archiefcentraal / auto rodeo aan hessenweg oudleusen

auto rodeo aan hessenweg oudleusen

Aan de Hessenweg in Oudleusen wordt op zaterdag 19 juli vanaf 10.00 uur weer een autorodeo gehouden. Dan beginnen de eerste manches in de lichte klasse tot 2000 liter en de zwaardere classes met veel spektakel. Je kunt gratis parkeren. Tegen 16.00 uur zijn de finales.

Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. De entree voor volwassen bedraagt 5 euro. Voor de kleinsten is er een luchtkussen. Inschrijven kan op 17 juni bij zalencentrum Mansier in Oudleusen tussen 19.00 en 20.00 uur. Meer informatie vind je op www.autorodeooudleusen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.