ardesch interiors beloont klanten met restyle

Om het voorjaar te vieren, hield Ardesch Interiors afgelopen periode de Nationale Restyle-Weken. Klanten konden uit de speciale Restyle-Folder hun bonnen met korting knippen om te verzilveren voor verf, vloeren, behang of gordijnen van de collecties van Eijffinger, Kobe, Desso, Parade, Bonaparte, Novilon en Marmoleum Concrete. Met de Nationale Restyle-Weken wilde Ardesch Interiors laten zien hoe een ieder zijn of haar woonruimte geheel naar eigen wens kan inrichten om zo een persoonlijke thuisplek te creëren.

Online konden klanten op de website van Ardesch Interiors hun persoonlijke veranderplan voor hun woonruimte inzenden. Uit deze inzenders is een winnaar getrokken , mevrouw Arts uit Zwolle, die een Restyle-Bon overhandigd kreeg ter waarde van maar liefst 2.000 euro te besteden bij Ardesch Interiors. Alle overige deelnemers ontvingen een Restyle-Bon ter waarde van 50 euro als beloning voor het inzenden van hun restyleplan.

Ardesch Interiors is de specialist voor de complete inrichting voor de particuliere en de zakelijke markt. Van advies tot realisatie zijn zij de aangewezen partner en hebben alle specialisatie in huis voor een perfect eindresultaat. Naast tapijt, parketvloeren, PVC vloeren, raambekleding, binnen en buitenzonwering bieden zij een compleet assortiment meubelen en slaapkamers in de showroom aan de Welsummerweg 13 in Dalfsen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.