917 fietsers genieten van erbens vechtdaltoer

Erbens Vechtdaltoer heeft dit jaar 917 sportievelingen getrokken om een flinke afstand op de fiets af te leggen voor het goede doel. De opbrengst van de toer ging namelijk naar het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

De fietstocht trok door het Vechtdal over diverse routes waar naamgever Erben Wennemars vaak zijn trainingsrondes maakte. Deelnemers konden kiezen uit 50, 90, 130 en 170 kilometer. Er werd gestart vanaf Het Kleine Veer aan de Baarmastraat in Dalfsen, vanwaar de Toerclub Dalfsen fraaie routes had uitgezet.

Fotograaf Johan Bokma was bij het fietsevenement aanwezig en maakte mooie plaatjes. Deze vind je in het foto-album.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.