48 luxe chalets op camping bergzicht

Onder zeer grote belangstelling werd vorige week een nieuw onderdeel toegevoegd aan recreatiebedrijf Bergzicht in Giethmen. Een terrein dat geschikt is voor het plaatsen van 48 luxe chalets. Ook werd er stilgestaan bij het feit dat het 20 april twintig jaar geleden is dat de camping werd overgenomen van de familie Schutte.

Toen de familie Lamberink in 1994 het campingbedrijf overnam, waren er 300 plaatsen beschikbaar voor stacaravans en kamperen. In de afgelopen twintig jaar zijn de plaatsen groter geworden en daardoor zijn er ongeveer vijftig plaatsen verdwenen. De consument verlangt meer ruimte, meer luxe. Door dit nieuwe terrein in gebruik te nemen, is er een kwaliteitsimpuls gegeven aan het bedrijf. Wethouder Ilona Lagas verrichtte de openingshandeling door het bordje Op ’n Esch, aangeboden door de firma REFAC, te bevestigen.

“Dit nieuwe terrein is een aanwinst voor de recreatiegemeente Ommen en het zet het Vechtdal weer positief op de kaart”, zei de wethouder in haar toespraak. Na de openingshandeling volgde bezichtiging van het chaletpark en onder het genot van een hapje en drankje kon er nagepraat worden. Ook was er een markt ingericht met voor elk wat wils en voor de kinderen waren er springkussens.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.