1400 handtekening tegen sluiting rabo

De actie tegen de sluiting van de Rabobank in Nieuwleusen heeft inmiddels ruim 1400 steunbetuigingen opgeleverd. Dat meldt RTV Oost. Woensdag worden de ingezamelde handtekeningen aangeboden aan de directeur van de bank.

De afgelopen tijd werd op initiatief van Ton de Vries uit Nieuwleusen actie gevoerd. Bij de plaatselijke supermarkt, op de markt en zelfs tijdens voetbalwedstrijden zamelde hij steunbetuigingen in. Met name in de kleinere dorpen en kernen ervaren bewoners het vertrek van de banken als een groot probleem.

In het geval van Nieuwleusen is het met name voor ouderen lastig als de voorziening verdwijnt. Maar ook ondernemers ondervinden hinder. Als de Rabobank vertrekt, moeten de ondernemers voortaan naar Dalfsen om geldzaken te regelen. Naast tijdverlies geeft het ook extra reiskosten aangezien Dalfsen op enkele kilometers afstand ligt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.