zwerftocht met arend spijker door vechtdal

Hij kent het gebied als zijn broekzak, maar hij kan en wil nog niet vertellen waar de route precies langs voert.

Natuurliefhebbers komen zeker aan hun trekken, want Arend weet wat er kruipt en vliegt en groeit en bloeit en zal dat met zijn medewandelaars delen. “De natuur is kleurt op het ogenblik in haar mooiste groen, mede dankzij het mooie weer en de regen van de afgelopen tijd. Wat er tijdens deze pittige tocht te beleven valt, blijft een verrassing, maar er is veel te genieten. Het zal inspannend, maar zeker ook ontspannend zijn,” aldus Arend Spijker.

Maximaal vijftien echte natuur- en wandelliefhebbers kunnen mee op deze unieke zwerftocht. Vertrek is om 7.00 uur, terugkomst +/- 17.00 uur. Verzamelen om 6.45 uur aan de Markt in Ommen. Leden van de Vechtstreek betalen 5 euro, niet-leden 10 euro, te voldoen aan gids Arend Spijker. Aanmelden kan via het contactformulier op www.vechtstreeknatuur.nl of via 0529-451150.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.