Home / archiefcentraal / zinderend slot super saturday de bevers

zinderend slot super saturday de bevers

In een fantastische ambiance met volgepakte tribunes werden zaterdag de kampioenswedstrijden van De Bevers gepeeld. Nadat Dames 2 en 3 ’s middag al hun kampioenschap hadden binnengehaald, lukte het ook het eerste team nog kampioen te worden. Het duel tegen Bolsward moest met 4-0 gewonnen worden om als kampioen te eindigen. Doordat de eerste twee sets werden verloren werd de spanning tot het uiterste opgevoerd. Door alsnog een hele benauwde zege (3-2) binnen te slepen eindigde De Bevers samen met Olhaco op 72 punten. Doordat ook het aantal gewonnen en verloren sets hetzelfde was, moesten er rekenmeesters aan te pas komen om te bepalen welk team uiteindelijk met de titel aan de haal zou gaan.

Het puntensaldo van de ploeg uit Lemelerveld bleek 48 positiever dan dat van de concurrent. Na ruim vijf minuten rekenen kon dan eindelijk de kurk van de fles en het feest op ‘Super Saturday’ losbarsten.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.