yente minkjan 6 wint prinsessenverkiezing

De Oranjevereniging Ommen hield donderdag weer een prinsessenverkiezing. De 6-jarige werd door de jury verkozen tot mooiste prinses. De tweede prijs ging naar de 7-jarige Dana Saueressing. De twee prinsesjes mogen in de koets mee naar de aubade in Ommen aanstaande zaterdag.

Yente deed vorig jaar ook mee aan de verkiezing en won toen de derde prijs. In totaal elf kandidaat-prinsesjes deden mee aan de verkiezing. De jury bestond uit drie personen. Het hele gebeuren vond plaats in ’t Vlierhuis in Ommen.

Fotograaf Bernard Jans was present bij de verkiezing en zette de jongedames op de gevoelige plaat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.