wraakfinalist tricklebolt

‘Tricklebolt uit Lemele bestaat uit een rauwe rockstem, stevig gitaarwerk, strakke, harde bas en drums en een gillend hammondorgeltje. De jongens luisteren graag naar Nirvana, Jimi Hendrix, the Rolling Stones en the Who. Naast dat ze de nummers van een aantal bands coveren, zijn ze ook zelf aan het schrijven.’

Op www.dewraakvansalland.nl vind je de uitgebreide beschrijving van alle finalisten. De finale van De Wraak van Salland wordt vrijdag gehouden in de Leeren Lampe. Daar treedt ook De Nieuwe Stempel op, winnaar van de eerste Wraak-ronde in 2012. DJ Mellow komt plaatjes draaien. De avond begint om 20.00 uur, de entree is gratis.

En dan is De Wraak van 2014 nog niet afgelopen. Want op zaterdag 12 april is er in het Hoftheater de Muzikantendag voor alle deelnemers. Onder andere Tim Knol komt vertellen hoe je met je bandje naar grote hoogtes kunt stijgen. Er zijn ook workshops. Niet alleen deelnemende bands zijn welkom trouwens. Iedereen kan er gratis naar toe. Vanaf 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.