wildcard delgado graze voor finale wraak

Bad Shoes, Tricklebolt, We All Kissed Beth Cooper en Delgado Graze staan vrijdag 11 april in de finale van de Wraak van Salland. De laatste band kreeg een wildcard van de organisatie van de Wraak van Salland.

Bad Shoes won de halve finale in Ommen, Tricklebolt werd door een deskundige jury in Luttenberg tot winnaar van de halve finale gekozen. En We All Kissed Beth Cooper won in Wesepe de derde finaleplaats. Delgado Graze kreeg van de organisatie, aan de hand van youtube-views en jury-overleg, een wildcard en is er vrijdag in de finale dus alsnog bij.

Op deze pagina vind je een korte beschrijving van alle finalisten. Als je de bands nog beter wil leren kennen, kijk dan op dewraakvansalland.nl, daar staan ze allemaal gepresenteerd. Maar kom natuurlijk vooral naar de finale om ze live te zien! De finale van De Wraak van Salland wordt vrijdag gehouden in de Leeren Lampe. Daar treedt ook De Nieuwe Stempel op, winnaar van de eerste Wraak-ronde in 2012. DJ Mellow komt plaatjes draaien. De avond begint om 20.00 uur, de entree is gratis.

En dan is De Wraak van 2014 nog niet afgelopen. Want op zaterdag is er in het Hoftheater de Muzikantendag voor alle deelnemers. Onder andere Tim Knol komt vertellen hoe je met je bandje naar grote hoogtes kunt stijgen. Er zijn ook workshops. Niet alleen deelnemende bands zijn welkom trouwens. Iedereen kan er gratis naar toe. Vanaf 15.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.