voscomtronics open werkplaats

“Het is er ruimer, overzichtelijker en we hebben nu de parkeerplaats letterlijk voor onze deur. Dat is in onze branche erg praktisch.”

In de afgelopen tien jaar heeft Voscomtronics haar slogan ‘Betrouwbaar, Behulpzaam en Snel’ dubbel en dwars waargemaakt. Wie een computerprobleem heeft, kan direct langskomen en meekijken terwijl het apparaat wordt nagekeken en gerepareerd. “Dit gebeurt in onze open werkplaats en dat is iets waarmee wij ons echt onderscheiden van onze collega’s”, vertelt Linda. “Wij hebben hiervoor bewust gekozen, omdat het in ons vak voor klanten heel moeilijk is om na te gaan hoeveel uren we daadwerkelijk besteden aan een reparatie en wat we precies doen. Het is overigens niet zo dat we alle reparaties in onze werkplaats verrichten. In zeker de helft van de gevallen verlenen we service op locatie omdat veel mensen het lastig vinden om hun computer los te koppelen en mee te nemen.”

Naast herstelwerkzaamheden is Voscomtronics ook hét adres voor een nieuwe of tweedehandscomputer. Het bedrijf levert ieder gewenst merk en biedt daarnaast een ruim assortiment aan tablets en accessoires voor mobiele telefoons. Het einde van Windows XP is momenteel een hot item. “We krijgen daarover veel vragen. Daarom hebben we uitgebreide informatie over dit onderwerp geplaatst op onze facebookpagina. Maar natuurlijk is iedereen die hierover meer wil weten ook van harte welkom in onze winkel.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.