vjg coaching van start in nieuwleusen

Ingrid Groen is, na de studie Cognitieve Gedragstherapie en Basispsychologie/gedragstherapie, in Nieuwleusen gestart met VJG-Coaching. “Met VJG-Coaching coach/begeleid ik mensen die het gevoel herkennen van depressief zijn, veel dingen negatief zien, bang voor specifieke dingen, angstig in bepaalde situaties of bijvoorbeeld onzeker.”

Ingrid vervolgt: “De begeleiding bied ik aan in diverse vormen en is laagdrempelig. Ik kom bij de mensen thuis waarin zij in hun vertrouwde omgeving werken aan hun doelen. Wanneer ze het prettiger vinden in een neutrale omgeving af te spreken dan heb ik de mogelijkheid om de coaching vanuit een centraal in Nieuwleusen gelegen kantoorpand te laten plaatsvinden. Daarnaast bied ik wandelcoaching aan, voor mensen die in een stoel of op een bank niet makkelijk praten kan het makkelijker zijn om tijdens een wandeling in gesprek te komen.”

Meer informatie of voor het maken van een afspraak: www.vjg-Coaching.nl / ingrid@vjg-coaching.nl/ 06-34634301

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.