Home / archiefcentraal / verkoop voorjaarsplanten voor good hope

verkoop voorjaarsplanten voor good hope

Stichting Good Hope houdt op zaterdag 3 mei weer haar jaarlijkse voorjaarsplantjesverkoop bij de Albert Heijn in Ommen. De verkoop duurt van 08:00 uur tot 17:00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door Tuincentrum Jurrie Baas.

De Stichting Good Hope, opgericht door Mieke Steen uit Ommen, geeft medische hulp aan de allerarmsten in Oeganda en heeft naast een medische post nu ook een kraamkliniek geopend. De opbrengst gaat naar de kraamkliniek om de bevallingen te bekostigen en de aanschaf van een ambulance. De kliniek staat in de binnenlanden van Oeganda.

Voor meer informatie kun je kijken op www.stichtinggoodhope.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.