Home / archiefcentraal / vechtdal college klimt tegen kanker

vechtdal college klimt tegen kanker

Team B-mens, bestaande uit de 49-jarige Erik Bouwman en zijn 13-jarige dochter Cem uit Ommen, beklimt deze zomer de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Cem zit op het Vechtdal College in Ommen en ze heeft haar medeleerlingen ook in beweging gekregen voor het goede doel.

Alle leerlingen van de leerjaren 1 en 2 gaan proberen, in de geest van Alpe d’HuZes, zes keer de klimwand van de school te beklimmen. Afgelopen weken hebben de leerlingen sponsoren gezocht. Er kon gesponsord worden per keer klimmen of door middel van een donatie.

Cem, Erik en het Vechtdal College hopen op een mooi eindbedrag.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.