twentse humor in de carrousel

Het Twentse humorgezelschap Twente Plat staat op zaterdag 5 april in Theater de Carrousel in Ommen. Met een gloednieuw en keigoed programma kan het publiek weer genieten van een avond heerlijk lachen.

Twente Plat speelt al een flink aantal jaren in dezelfde samenstelling en daardoor ontstond een perfect op elkaar ingespeeld gezelschap, dat het klappen van de zweep meer dan kent. Het publiek een oergezellige en onvergetelijke avond uit bezorgen is daarbij het belangrijkste uitgangspunt.

De voorstelling begint om 20.00 uur. De entreekaarten zijn te koop bij Boekhandel Bruna aan de Kruisstraat 3 in Ommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.