speelgoed bank nieuwleusen luidt noodklok

Speelgoed Bank Nieuwleusen is dringend op zoek naar een ruimte in de gemeente Dalfsen waar zij speelgoed uit kan geven. “Wij zijn in oktober vorig jaar begonnen aan de Jagersweg in Nieuwleusen, maar helaas mogen we daar niet meer blijven. De eigenaren hebben namelijk een andere bestemming voor de ruimte”, vertelt Dian Sepers van S.B.N. Speelgoed Bank Nieuwleusen.

“Het liefst hebben wij een ruimte waar het speelgoed ook mag blijven staan. Alles is welkom, van schuur en garage tot winkel of andere ruimte. Als het maar goed afsluitbaar is in verband met diefstal. We hadden nog wat opties, maar die blijken helaas niet mogelijk. Het water staat ons echt tot de lippen. Wij zijn een particuliere organisatie en werken dus geheel zonder geld. Hierdoor is het onmogelijk om een vergoeding te geven voor de ruimte. Dat maakt het zoeken moeilijker.”

Sepers vervolgt: “Inmiddels hebben we wel plusminus vijftig gezinnen die van ons afhankelijk zijn. Rond de 130 kinderen dus, die allemaal na mei geen speelgoed meer kunnen uitzoeken. Wie o wie kan ons helpen en heeft een ruimte die nu zit te verstoffen. Wie draagt deze kinderen een warm hart toe?”

Zonder ruimte is de laatste uitgifte de eerste woensdag van mei. De Speelgoed Bank Nieuwleusen is bereikbaar via 06-55911181.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.