skat en koozie opent in dalfsen

Skat & koozie is een enthousiast plan van Marieke en Regien. In hun atelier restylen zij (oude) houten meubeltjes en accessoires. Sinds woensdag is iedereen van harte welkom in de gezellige (koozie) ruimte waar één en ander uitgestald staat en te koop is. “Dit is ook een mooie ruimte voor het houden van workshops”, laten de dames weten.

Er wordt regelmatig gevraagd om in opdracht te werken en in het kader van duurzaamheid willen zij dat ook graag doen. Met Start.Deltion is er overleg om na de zomer een stageplaats te bieden voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt en eventueel voor mensen met een beperking. “We hebben van het Deense kindermerk Molo een kleine collectie ingekocht waar je vrolijk van wordt. Er is een groot reclamebord aangeschaft. Staat deze buiten, kom dan gezellig binnen!”

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag 9.30-12.00 uur & 13.00-16.30 uur

Zaterdag 10.00-15.30 uur

Wannestraat 4 Dalfsen

www.skat-koozie.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.