Home / archiefcentraal / seniorenteam ovc 21 voor het eerst kampioen

seniorenteam ovc 21 voor het eerst kampioen

Voor het eerst in de rijke historie van OVC ’21 is vorig weekend een seniorenteam dat uitkomt in de zaterdagcompetitie kampioen geworden. Op 28 augustes 2010 startte OVC ‘21 voor het eerst met een zaterdag seniorenelftal. Kay Warmink liet deze middag voor het eerst het doelnet bollen. Het eerste seizoen eindigden de blauwwitten in de middenmoot. De daarop volgende twee seizoenen werden met een top drie klassering afgesloten.

Dit seizoen waren de mannen van trainer Han Caspers en leider Mark Ekkel echter ongenaakbaar. Er werden voor de winterstop zeven verliespunten geleden. Na de hervatting werden de negen daaropvolgende wedstrijden omgezet in 27 punten. Drie wedstrijden voor het eind werd afgelopen zaterdag Avereest met een 6-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. Met 19 gespeelde wedstrijden 50 punten en een doelsaldo van 78 voor en 35 tegen is de titel binnen.

Onder toeziend oog van burgervader Marc Jan Ahne werd het kampioenschap waardig gevierd. De serenade die het flater pret orkest bracht werd hooglijk gewaardeerd. Uitbundig werd afgesloten met het clublied van OVC21.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.