Home / archiefcentraal / schoolplein hoekstee omgetoverd tot vrijmarkt

schoolplein hoekstee omgetoverd tot vrijmarkt

Bij PCBS De Hoekstee in Beerzerveld werd vrijdag een vrijmarkt gehouden. Eerst werd samen het Koningsdag-lied ‘Doe de Kanga’ gezongen. Daarna konden ouders, opa’s en oma’s en buurtbewoners uit Beerzerveld en omgeving over de vrijmarkt lopen op het schoolplein.

Het hele schoolplein was gevuld met verschillende kraampjes. Ook de Broederband uit Beerzerveld heeft opgetreden. Alle kinderen waren verkleed als koning of koningin. Om 18.00 uur werd bekend gemaakt wie de koning en koningin waren van PCBS De Hoekstee. Het was een zeer geslaagde dag.

Alle foto’s van de vrijmarkt zijn te zien op de site van PCBS De Hoekstee, www.hoekstee.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.