Home / archiefcentraal / sallands bachkoor geeft concert

sallands bachkoor geeft concert

Ter gelegenheid van Dodenherdenking 2014 geeft het Sallands Bachkoor uit Ommen onder leiding van Leendert Runia op zaterdag 3 mei een concert. Het koort speelt de uitvoering ‘Avodath Hakodesh’ van de joodse componist Ernest Bloch.

Het concert wordt gegeven in het KC De Antenne aan de Wilhelminastraat in Dedemsvaart en begint om 20:15 uur. De kerk is open vanaf 19:30 uur. Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 12,50 euro, inclusief koffie/thee en koek. De voorverkoopadressen zijn: Boekhandel De Welle en de Multimediashop in Dedemsvaart en Bruna Diek in Ommen. Verder via: www.sallandsbachkoor.nl. Kaarten kosten ’s avonds aan de kerk 15 euro.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.