Home / archiefcentraal / rabobank blijft hoofdsponsor wandel3daagse

rabobank blijft hoofdsponsor wandel3daagse

Ook voor de komende drie edities van de Wandel3daagse in Dalfsen heeft de Rabobank zich als hoofdsponsor aan dit evenement verbonden.

“Het bestuur van de stichting Wandel3daagse is erg blij met deze steun”, vertelt Ton Smeenk namens de stichting. “Niet alleen van de Rabobank, maar van alle sponsoren die het jaarlijkse wandelevenement mogelijk maken. Uiteraard kunnen we ook niet zonder al onze vrijwilligers. Daar kunnen we er op dit moment nog wel een aantal van gebruiken.”

Mocht jij de stichting willen helpen als vrijwilliger of als verkeersregelaar dan kun je je opgeven bij Wim Boshoven door te mailen naar w3d@boshoven.com of door te bellen naar 0529-795050. Voor meer informatie kun je kijken op www.wandel3daagse.nl of mailen naar wandel3daagsedalfsen@kpnplanet.nl.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.