Home / archiefcentraal / prinsessenverkiezing in ommen

prinsessenverkiezing in ommen

De Oranjevereniging Ommen houdt dit jaar weer een verkiezing voor de mooiste prinses van Ommen. In totaal negen kandidaat-prinsesjes hebben zich aangemeld.

De jury bestaat uit drie personen. Alle deelnemers komen bij aankomst in ’t Vlierhuis op de foto. Deze foto kan op een later tijdstip bij kapsalon Berna worden afgehaald. Er is ook een ‘ladyspeaker’ aanwezig die de deelnemers aankondigt.

 

Nadat de laatste prinses de gang op de catwalk heeft gemaakt gaat de jury in beraad. In de tussentijd krijgen alle kinderen oranjeranja en voor de ouders is er een oranjebittertje. De prijswinnaars (eerste en tweede prijs) mogen de volgende ochtend mee in de koets naar de aubade (vanaf Hotel Paping naar het Hoefijzer) en krijgen een ereplaatsje op het podium.

De verkiezing vindt op donderdag 24 april plaats in wijkcentrum ‘t Vlierhuis aan de Haarsweg 105 in Ommen. Vanaf 18:00 uur zijn de deelnemers welkom en om 18:30 uur verschijnt de eerste prinses op de catwalk.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.