prijzen kassabonnenactie dalfsen uitgereikt

Handelsvereniging Ondernemend Dalfsen heeft afgelopen donderdag de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de kassabonnenactie. In totaal is een bedrag van 1000 euro aan cadeaubonnen uitgereikt.

De voorjaarsactie is drie jaar geleden bedacht door Ger Jansen van Primera Jansen, toen hij bestuurslid was van Ondernemend Dalfsen. “Door simpelweg je naam en telefoonnummer achterop een kassabon te schrijven en deze weer in te leveren, maak je kans op een cadeaubon”, legt hij uit. “We hebben gigantisch veel kassabonnen binnengekregen, hier staan twee tonnen vol en achterin de winkel staan nog vijf zakken.”

De uitreiking vond plaats in de Primera. Lisan Damman was een van de winnaars. Zij won met een kassabon van de Jumbo een bedrag van twintig euro. “Ik zou naar mijn vriendin gaan, bood aan iets voor de lunch mee te nemen en nu sta ik hier”, zei ze tijdens de uitreiking.

Met het nieuwe bestuurslid Wilfred Riezebos van de Hak-In, hield Jansen de winnaars de waaier met kaarten voor. Zo konden zij zelf hun prijs trekken, want de nummers op deze kaarten werden voorgelezen en gekoppeld aan waardebonnen die te besteden zijn bij leden van Ondernemend Dalfsen. “Dat zijn de winkels met zo’n mooie voorjaarssticker op de deur. Zij hebben meegedaan aan deze actie”, zegt Jansen.

In totaal wonnen tien personen een cadeaubon ter waarde van 20 euro en zes personen een cadeaubon ter waarde van 50 euro. Bertus Lubbers en zijn vrouw wonnen cadeaubonnen ter waarde van 100 euro en mevrouw Bosch-Veltmaat werd verrast met 150 euro. De hoofdprijs ging naar Jolanda Maat. Zij won cadeaubonnen ter waarde van maar liefst 250 euro. “Nooit gedacht dat ik met wat klein spul als kattenmuisjes en mandjes zo’n leuke prijs zou winnen”, reageerde zij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.